Dragi oaspeti,

Dorinta noastra este sa va oferim un sejur placut in incinta hotelului nostru, de aceea am stabilit o serie de reguli, de care va  rugam sa tineti cont atunci cand efectuati o rezervare la Hotel COTA O MIE:

1.Rezervarea Rezervarea unei camere se poate realiza astfel:

• telefonic la 0372712182
• e-mail la receptie@hotelcota1000.ro
• formular de rezervari disponibil pe site-uri : www.hotelcota1000.ro SAU www.hanul-cu-ursi.ro

Pentru a garanta o rezervare hotelul solicita o plata anticipata : minim contravaloarea primei nopti de cazare.
In cazul unei rezervari negarantate de plata unui avans, camera va fi retinuta pana la ora 17:00 ( ora locala) si eliberata in mod  automat dupa aceasta ora.
In cazul unei rezervari garantate cu o plata anticipata camera va fi retinuta pentru prima noapte de cazare.
In caz de  neprezentare, hotelul isi rezerva dreptul de a aplica o penalizare egala cu contravaloarea primei nopti de cazare si de a elibera  camera pentru restul perioadei rezervate.

2. Anularea rezervarilor primite telefonic sau prin e-mail

Anularea unei rezervari se face NUMAI IN SCRIS la receptie@hotelcota1000.ro sau fax 0372712186.

• Daca anularea rezervarii se realizeaza cu minim 48 ore inainte de data sosirii nu va fi perceputa nici o penalizare. Suma  achitata ca si avans poate fi utilizata cu ocazia unei rezervari ulterioare, in urmatoarele 30 de zile. Daca clientul nu doreste  utilizarea optiunii anterioare, poate solicita in scris restituirea avansului. Daca rezervarea a fost anulata respectand toate  cerintele din prezentul regulament, suma incasata in avans va fi restituita in maxim 30 de zile de la data solicitarii.
• Daca anularea rezervarii se realizeaza cu mai putin de 48 ore inainte de data sosirii, hotelul isi rezerva dreptul de a retine  avansul achitat.

3. Sosirea/plecarea

Primirea camerei ( check-in) se face pana la ora 16:00. In anumite situatii este posibil ca primirea camerei sa se faca  incepand cu ora 1400.  Eliberarea camerei ( check-out) se face inainte de ora 1200. Turistul poate elibera camera mai tarziu de ora mentionata, la  cerere, daca programul de rezervari permite acest lucru.

Preturile acestor servicii sunt:
• eliberarea camerei pana la ora 15:00 : 25% din tariful pentru o noapte de cazare afisat la receptie;
• eliberarea camerei in intervalul 15:00- 18:00: 50% din tariful pentru o noapte de cazare afisat la receptie;
• eliberarea camerei dupa ora 18:00 : indiferent la ce ora va pleca turistul, se va aplica tariful integral pentru o noapte de  cazare afisat la receptie.

Abonare newsletter