Hotelul COTA O MIE este amplasat intr-un cadru natural mirific, in apropierea orasului Sinaia, pe drumul catre Targoviste DN 71, la cca. 800 m fata de Manastirea „Inaltarea Domnului”.
Fiind pozitionat in Parcul Natural Bucegi la o altitudine de 1000 m, ofera posibilitatea desfasurarii activitatilor, drumetiilor, relaxarii si recreerii.

HOTEL COTA O MIE – SINAIA

Hotelul COTA O MIE este alegerea ideala persoanelor pasionate de drumetii sau a celor care isi doresc sa se relaxeze intr-un cadru natural linistit. Aerul curat, peisajele extraordinare si pozitia sa in Parcul Natural Bucegi sunt doar cateva dintre atuuri.
Amplasarea sa oferta o multitudine de activitati turistice ce se pot organiza atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald.
Masivul Bucegi detine un loc de frunte in lantul Carpatilor romanesti prin flora de rara bogatie si diversitate, care a atras inca de multa vreme numerosi turisti.
Localizare:
Complexul Hotelier COTA O MIE este situat la aproximativ 7 km de orasul Sinaia, pe drumul national DN71 Targoviste – Sinaia si apartine administrativ de comuna Moroeni, judetul Dambovita.
Din DN 71, cu putin inainte ca acesta sa ajunga la Complexul COTA O MIE, se desprinde Soseaua Transbucegi ( DJ73), cunoscuta si sub numele de Drumul Babelor – principalul drum de acces in muntii Bucegi ajungand pana in apropierea faimoaselor obiective turistice: Babele si Sfinxul.
Zona montana COTA O MIE prezinta un potential natural deosebit de important, datorita pozitionarii in Parcul National Bucegi, la o altitudine de aproximativ 1000 m intr-un cadru fara aglomeratii urbane, in proximitatea padurii.
Acces:
Locatia este situata la 15 minute de zona centrala a orasului Sinaia si se poate ajunge intr-un interval comod de timp dinspre orase precum Bucuresti, Targoviste, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Fagaras, Sibiu.

Abonare newsletter

Politica de confidentialitate