Despre noi

Complexul Hotelier COTA O MIE este situat la aproximativ 7 km de orașul Sinaia, pe drumul național DN71 Târgoviște – Sinaia și aparține administrativ de comuna Moroeni, județul Dâmbovița.
Din DN 71, cu puțin înainte ca acesta să ajungă la Complexul "COTA O MIE", se desprinde Șoseaua Transbucegi ( DJ73), cunoscută și sub numele de Drumul Babelor – principalul drum de acces în muntii Bucegi ajungând pana în apropierea faimoaselor obiective turistice: Babele și Sfinxul.
 
Complexul Hotelier COTA O MIE este alegerea ideală persoanelor pasionate de drumeții sau a celor care își doresc să se relaxeze într-un cadru natural liniștit.
Aerul curat, peisajele extraordinare și poziția sa în Parcul Natural Bucegi sunt doar câteva dintre atuuri.
 
Amplasarea sa oferă o multitudine de activități turistice ce se pot organiza atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald.
Masivul Bucegi deține un loc de frunte în lanțul Carpaților românești prin flora de rară bogăție și diversitate, care a atras încă de multă vreme numeroși turiști.
 
Zona montană COTA O MIE prezintă un potențial natural deosebit de important, datorită poziționării în Parcul Național Bucegi, la o altitudine de aproximativ 1000 m într-un cadru fără aglomerații urbane, în proximitatea pădurii.
 
Locația este situată la 15 minute de zona centrală a orașului Sinaia și se poate ajunge într-un interval comod de timp dinspre orașe precum București, Târgoviște, Ploiești, Pitești, Brașov, Făgăraș, Sibiu.